"Rolf & Flor" de The Pinker Tones

Un plaer estar diumenge passat, dia 4 de gener, veient l'actuació de The Pinker Tones a la sala Apolo, en l'espectacle del seu segon llibre-disc "Rolf & Flor en el Círculo Polar". Una iniciativa solidària de minimúsica on l'entrada consistia en portar una joguina que la Fundació Alex recollia i després s'encarregava de repartir entre els nens i nenes més necessitats de la ciutat.

The Pinker Tones

The Pinker Tones, grup espanyol reconegut internacionalment pels seus treballs de música electrònica, es va llençar al 2012 a fer un llibre-CD pel públic familiar, de sonoritat més acústica, això sí, conservant el seu particular estil alternatiu. 

En paraules del Professor Manson, membre del grup: "intentes buscar música pels teus fills i no acabes de trobar coses que realment t'agradin, aleshores penses per què no fer-ho tu mateix?"
 
I El resultat va ser "Rolf & Flor", que va tenir gran èxit d'acollida. Es tracta d'un llibre-disc bilingüe (espanyol i anglès), il·lustrat per Miguel Gallardo i amb la col·laboració d'Albert Pla, David Brown (Brazzaville) i Mimi Miller. En ell trobem una aposta clara per la qualitat i la innovació en la música infantil, lletres divertides, que enganxen a petits i grans i de gran varietat d'estils musicals.

llibre-CD infantil Rolf & Flor de The Pinker Tones

"Dice la gente que soy diferente. Dicen mis padres: "has de ser valiente". Dice la abuela que en el mar, no hay dos gotas iguales y todos somos especiales" 
 
Si obrim el llibre per una banda, descobrim la història d'en Rolf, un nen que viu a Barcelona i que un dia surt a passejar amb la seva àvia. De tornada a casa, Mario, el gelater italià, li ven un gelat. I resulta que el gelat tenia premi: un viatge al carib amb la seva família. Allà coneixerà una persona molt especial... la Flor.

Si girem el llibre i l'obrim per l'altra banda, trobem la història, en anglès, de la Flor, una noieta que viu a Nova York. Les mateixes cançons però en anglès i, és clar, un to diferent doncs ara és la noieta qui les canta. Al mig del llibre, Rolf i Flor es troben i neix una bonica amistat.

Aquí us deixo el Book tràiler del llibre-CD:


Albert Pla col·labora en el llibre interpretant l'àvia de Rolf que toca l'Ukelele, una guitarra petita de ve de Hawaii. Podeu veure una mostra aquí:



llibre-CD infantil Rolf & Flor en el Círculo Polar The Pinker TonesDesprés de l'èxit d'aquest primer llibre-CD, The Pinker Tones repeteixen experiència i ens porten ara una nova aventura de Rolf i Flor titulada "Rolf&Flor en el Círculo Polar". Després d'haver-se conegut en el Carib, els dos personatges es retroben per passar 15 dies en un campament internacional d'estiu en un lloc molt màgic: el Cercle Polar. Allà conviuran amb nens d'arreu del món sota la tutela d'un monitor, l'Arason. Visitaran guèisers, veuran balenes, baixaran en trineu i quedaran meravellats per les aurores boreals. Però repte més gran serà ajudar l'Antoine, un nen una mica problemàtic.



Podeu veure el Book tràiler d'aquest segon llibre-CD:



Podeu veure fragments de l'actuació al nostre canal de Youtube!

Cap comentari