CARTA ALS REIS MAGS



Estimats Reis Mags, 

Els nens i nenes del Club dels Petits Lectors ens hem portat molt bé i us voliem demanar uns llibres....

....per jugar:

  •  "Animals de la granja", VV.AA, ed. Estrella Polar. +18 mesos. Un llibre molt original que combina peces de puzle amb una història divertida per aprendre els noms des animals de la granja. Tot jugant, els més petits de casa adquiriran els primers coneixements i desenvoluparan la motricitat fina, la coordinació manual i l'orientació espacial. 
  • "Itsimagical Stories", en botigues Imaginarium. +1 any. Llibre contacontes amb fitxes de personatges, ambients i objectes per inspirar i compondre un conte diferent cada vegada. Amb melodies i sons per animar i donar emoció a les històries.
  • "Digues on és: els cinc continents", Thierry Laval, ed. Cruïlla. +3 anys. Llibre de gran format amb solapes i moltes il·lustracions per aprendre vocabulari sobre tot allò característic de cadascun dels cinc continents. Juga a trobar a cada pàgina on són els elements de les solapes.
... per emocionar-nos:

  • "Els sentiments", Rosa Casbas, ed. Imaginarium. +1 any. Amb aquest llibre els més petits aprendran les emocions i els sentiments a partir de les diferents expressions facials i podran practicar amb el mirall del final. Perfecte per començar a desenvolupar la seva intel·ligència emocional.
  • "Emocionari", Cristina Nuñez, ed. Palabras Alada+5 anys. Un gran diccionari d'emocions on es descriuen de manera senzilla 42 estats emocionals de manera directa i uns quants més de manera indirecta, a través d'un recorregut natural que va enllaçant un estat amb l'altre. Una eina perquè els infants (i adults) aprenguin a identificar les seves emocions i així puguin dir el què realment senten. A més consta d'una guía d'explotació lectora i fitxes d'activitats. 
...per anar a dormir:

  • "Contes diminuts per explicar en 5 minuts", VV.AA., ed. Bruixola. +3 anys. 64 contes senzills i divertits, protagonitzats per dinosaures i amb simpàtiques il·lustracions, per explicar en un momentet.  
  • "Contes per anar a dormir", Enid Blyton, ed.Estrella Polar+5 anys. Recull d'històries d'una de les grans escriptores britàniques de literatura infantil. Hi trobareu un munt d'aventures sorprenents i originals classificades per edats.

... amb pop-ups:
  • "La nit dels pirates", Peter Harris, ed. Combel+3 anys. Qui són aquestes ombres fosques que es presenten a mitja nit a l'habitació d'en Tom? Potser són monstres? Ogres? Follets? La resposta és encara més increïble. Són pirates!
  • "El monstre de colors", Ana Llenas, ed. Flamboyant. +3 anys. L'èxit de vendes ara convertit en un meravellós desplegable. Magnífic album il·lustrat perquè els nens i nenes puguis identificar i reconèixer amb facilitat les diferents emocions que viuen durant el dia. Descobreix més aquí.



... per col·leccionar:

  • Col·lecció "El senyor Coc", Jo Lodge, ed. Baula+18 mesos. Llibres animats amb solapes i dibuixos a tot color per divertir i entretenir als mes petits.
  • Col·lecció "L'Elmer", David Mckee, ed. Beascoa. +2 anys. Una pila de llibres de l'elefant multicolor més famós de tots. Amb ell viurem aventures de tots colors i adquirirem coneixements sobre els nombres, els contraris,... 
  • Col·lecció "El petit drac Coco", Ingo Siegner, ed. La Galera. +5 anys. Un munt de títols protagonitzants pel petit drac Coco, la porc espí Matilde i els seus amics. Moltes aventures regades d'amistat, coratge, confiança en un mateix i ganes d'ajudar als altres. Emoció, intriga i suspens amb un llenguatge entenedor, senzill però acurat.

... per aprendre valors:

  • "Tal com ets, ets el millor", Nadia Budde, ed. Takatuka, +3 anys. En aquest acolorit i atractiu álbum il·lustrat sembla que ningú està content amb la seva aparença, tots voldrien canviar alguna cosa. Fins que arriba l'oncle Marçal a qui l'aparença li es ven igual i ens dóna un consell ben simple i encertat: "tal com ets, ets el millor!"
  • "L'ou de l'eriçó", Nozomi Takahashi, ed. Tramuntana, +4 anys.  Llibre senzill però commovedor, amb il·lustracions divertides i un personatge, l'eriçó, que, mentre fa front a les burles i reforça la seva personalitat, ens descobrirà valors com la constància, la tenacitat i la importància de cuidar allò que estimem. 
  • "Els veïns del C/Quisap", Cristina Zafra, ed. Comanegra. +6 anys. Un gran llibre il·lustrat ple de personatges estrambòtics disposats a ajudar-se sempre que faci falta. Ideal per descobrir la solidaritat, la generositat i la convivència. També descobrirem que tots tenim alguna cosa a oferir. Llegeix més aquí.
 


... per escoltar:

  • "Sing-along Songs", Roger Priddy. +1 anys. Un llibre amb 13 cançons populars angleses com ara Wheels on The Bus o Old Mcdonald. Amb CD per cantar i disfrutar en família.
  • "La lluna, la pruna", Oriol Toro i Sebastia Serra, ed. La Galera. +3 anys. Voleu saber d'on vé la cançó La lluna la pruna? Ho descobrireu amb aquest llibre divertit i entretingut que a més va acompanyat d'un CD amb la narració de la història i la cançó popular per acabar cantant tots plegats. 




... per no parar de riure:

  • "Les princeses també es tiren pets", Ilan Brenman, ed. Animallibres.+5 anys. Divertidíssim llibre per descobrir que no hi ha ningú perfecte, ni les princeses. Una història de princeses gens convencional amb grans tocs d'humor i ironia, ideal per desmitificar aquesta figura i adonar-nos que la perfecció no existeix, ni falta que fa!
  • "La Lola vola i altres històries horripilants", Wilfred Von Bredow; Ed. Takatuka; +5 anys. Set històries familiars i quotidianes portades a l'extrem en les seves conseqüències, explicades amb versos àgils i il·lustracions gracioses. 
  • "El Capità Calçotets i l'atac dels vàters parlants", Dav Pilkey, ed. Cruïlla. +5 anys. En Jordi i l'Oriol, dos trapelles, s'han inventat un heroi invencible i encara més ximple que ells mateixos: el Capità Calçotets. Viu amb ells un munt d'aventures rocambolesques i divertides plenes d'intriga, acció i humor, en aquest cas, en format còmic.





... per als grans:

  • "Ensueños", Conrad Rosed, ed. Lumen. +9 anys. Un llibres fascinant amb il·lustracions increïbles i plenes de detalls que ens transportaran al món dels somnis. "Hay en todo sueño una semilla de màgia, una historia que pide a gritos ser contada, un secreto que late dentro de un cofre igual que un corazón. Para tener un sueño no es necesario que apagues los ojos i cierres la luz. Basta con cambiar de sitio las palabras y dejar que sueñe una canción".
  • "Melodía en la ciudad", Benjamin Lacombe, ed. Edelvives. +9 anys. Alejandro viu en una ciutat grisa, sense il·lusió, alegria ni futur. Fins que un dia el circ arriba a la ciutat i, amb ell, el seu món s'omple de música, color i... amor! Descobrirem que el món pot ser un lloc on els desitjos i il·lusions són possibles i el futur no està establert. Alejandor s'adonarà que té un talent innat i, vencent els recels inicials dels seus pares, farà que la seva familia es senti orgullosa d'ell.  


1 comentari

  1. En sé de tres petits lectors que els reis els hi portaran mooooooltes coses! Segur que s'han portat moooolt bé, mentre la mami els feia fotos! ;)

    ResponElimina