Petits!Grans!Llibres!

"Llegir, pensar, sentir....i emocionar-se"

Avui no us porto un llibre...us en porto molts...mĂ©s de 2.000 llibres en 5 llengĂ¼es diferents, maratĂ³ de contes cada 30 minuts i mĂ©s de 40 activitats i concerts pensats per tota la famĂ­lia.


Podeu trobar tot aixĂ², i molt mĂ©s, del 14 al 19 d'octubre al Museu Monestir de Sant Cugat del Vallès.



Petits!Grans!Llibres! Ă©s el 5è Festival Cultural de la InfĂ ncia creat i organitzat per l'Institut de la InfĂ ncia amb la col·laboraciĂ³ de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.



Durant tot el cap de setmana, l'extensa programaciĂ³ familiar ens farĂ  viure experiències i emocions que estimulen i potencien els vincles entre pares i fills mitjançant els llibres. De la mĂ  de la literatura, la mĂºsica i l'art, els adults podran acostar-se a l'univers dels infants i viceversa. 




És un esdeveniment Ăºnic per la seva creativitat, innovaciĂ³ i qualitat de continguts, on els llibres surten de les estanteries per anar a buscar el pĂºblic i oferir-li l'oportunitat de dialogar i reflexionar.


Tot aixĂ² tindrĂ  lloc en el claustre del Monestir de Sant Cugat, on un equip d'arquitectes ha creat un espai mĂ gic, "El Bosc del Llibres", que convida als visitants a sentir-se com a dins d'un conte. Un escenari incomparable on relaxar-se i gaudir del plaer de la lectura.




AquĂ­ podeu trobar el programa complet d'activitats familiars que es faran el cap de setmana, veureu que hi ha concerts, tallers, titelles, conta-contes,... A mĂ©s entre activitats hi haurĂ  mĂºsica de fons en directe i diferents personatges literaris es passejaran pel tot el claustre explicant contes en petits grups.



Us deixo una mica d'informaciĂ³ prĂ ctica:




Horari obertura: Dissabte 18 i diumenge 19 d'octubre d'11 a 19h, no tanca al migdia.



On: Al Museu Monestir de Sant Cugat, clica aquĂ­ per arribar.



Preus:
  • 
Adult/nen: 7€

  • FamilĂ­a 4 integrants: 24€

  • FamilĂ­a nombrosa: 24€
  • 
Infant de 0-3 anys: gratuĂ¯t

  • Socis del Club Super3: gratuĂ¯t
Venda d'entrades:

  • Anticipades amb un 10% de descompte a Petit BCN
  • A les taquilles del Festival el mateix dia.




MĂ©s informaciĂ³ a: http://www.institutdelainfancia.org





Cap comentari